04.09.2024 10:24 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5, "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" рекомендуємо ознайомитися з методиками використання механізму "Дати заборони зміни даних".

Для користувачів рішення "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 додано порядок нарахування податкового кредиту та податкових зобов'язань при придбанні товарів для їх використання у частково оподатковуваних операціях господарської діяльності та в неоподатковуваній господарській діяльності або не в господарській діяльності.

Для користувачів рішень "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Зарплата та управління персоналом" додано порядок застосування обмежень під час розрахунку лікарняних листів, а також загальні правила обліку єдиного соціального внеску (ЄСВ).

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5 та "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 описана методика оформлення операцій зі зворотною тарою

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад