10.10.2024 09:39 Оновлено методичні матеріали для користувачів рішень "BAS".

У поточному випуску користувачам рішень "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 рекомендуємо ознайомитися з методикою відображення операцій з підзвітними особами.

Для користувачів рішень "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Бухгалтерія КОРП" та "BAS Зарплата та управління персоналом" розглянуто приклад нарахування лікарняних за основним місцем роботи.

Для користувачів програм "BAS ERP", ред. 2.5, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та "BAS Управління торгівлею", ред. 3.5 наведено порядок оформлення одного документа "Реалізація товарів і послуг" за декількома замовленнями клієнта.

Для користувачів рішення "BAS Бухгалтерія" розглянуто порядок накопичення витрат з виплати заробітної плати працівнику організації за конкретним об'єктом будівництва з подальшим збільшенням первісної вартості основного засобу.

Для користувачів програм "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" описано методику прийняття до обліку в якості основних засобів номенклатури, оприбуткованої як товар.

Для користувачів рішень "BAS Бухгалтерія", "BAS Бухгалтерія КОРП", "BAS ERP", ред. 2.5 та 2.1, "BAS Комплексне управління підприємством", ред. 2.5 та 2.1 наведено рекомендації з оформлення документів інформаційної бази при постачанні на митній території України окремих видів товарів.

Повний перелік нових та оновлених матеріалів наведено в рубриці "Нові матеріали розділу".

<<< Назад