31.08.2015 18:10 Вийшло нове оновлення 182 ПП «1С:Звіт»:  нова колонка "Тип причини" для відображення типу причини невидачі ПН отримувачу (покупцю) товарів/послуг; зміни в механізм підрахунку граничного терміну реєстрації ПН/РК із датою виписки з 01.07.2015 по 30.09.2015; доопрацьоване фільтрування реєстру та первинних документів; доопрацьована повторна групова відправка ПН/РК в ДФС; доопрацьовані експорт, підписання та відправка звітів великих обсягів; реалізоване збереження групи сертифікатів із зазначенням в назвах файлів призначення та типу сертифіката та багато іншого.

Завантажити оновлення можна на сайті – http://1c-sed.com.ua/texts.php?idd=16

ЗМІНИ В ОНОВЛЕННІ 01.00.182 У ФУНКЦІОНАЛІ ПРОГРАМИ Модуль «Первинні документи»
    1. Реєстр первинних документів
1.1.    Оптимізована робота в реєстрі з великою кількістю документів.1.2.    У таблицю модуля додана нова колонка «Тип причини», в якій відображається тип причини, за якою ПН не видається отримувачу (покупцю) товарів/послуг. Відображення колонки налаштовується у конфігураторі таблиці. За замовчуванням параметр вимкнений.1.3.    Виправлене групове копіювання документів з різною датою виписки при встановлених параметрах «Як в оригіналі» та «Дата виникнення зобов'язання співпадає з датою виписки».1.4.    Внесені зміни в механізм підрахунку граничного терміну реєстрації ПН/РК із датою виписки із 01.07.2015 по 30.09.2015 включно:
  • для дати виписки із 01 по 15 число місяця граничний термін реєстрації буде 30 (або 31) число того ж місяця (останнє число місяця);
  • для дати виписки із 16 по 30 (або 31) число місяця граничний термін реєстрації буде 15 число наступного місяця включно.
1.5.    Доопрацьоване фільтрування реєстру:
  • за колонкою «Статус»;
  • за колонкою «Дата».
1.6.    Доопрацьовано фільтрацію за полем «Автор документу» в блоці «Документ» на панелі фільтрів.1.7.    Доопрацьоване фільтрування первинних документів в корзині за періодом їх створення.1.8.    Доопрацьоване автоматичне створення контрагента у випадку, якщо в документі не вказане ЄДРПОУ контрагента, а самого контрагента немає у довіднику контрагентів.1.9.    Доопрацьоване автоматичне відхилення РК при обміні через сервер ДФС по причині розбіжності ІПН у документі і картці підприємства.1.10.    Доопрацьоване відображення даних в колонці «Підписант» для документів, підписаних ключами АЦСК ІДД ДПС.1.11.    Доопрацьована повторна групова відправка ПН/РК в ДФС.1.12.    Додана можливість видалення з кошика ПН/РК в статусі «Дублікат».1.13.    Доопрацьовано роботу кнопки   (Очистка фільтру) в блоці Фільтр.1.14.    Закрито виконання імпорту документів, у яких ІПН продавця або ІПН покупця не співпадає з ІПН поточного підприємства.Якщо у картці підприємства поле «Номер плат. ПДВ» не заповнено, то імпорт також не виконується.1.15.    Доопрацьовано імпорт звітів через Реєстр первинних документів.1.16.    Виправлене некоректне відображення статусу документа в реєстрі після перегляду документа. Модуль «Звітність»
  1. Реєстр звітівДоопрацьовані експорт, підписання та відправка звітів великих обсягів. Зменшено використання пам’яті при виконанні цих процесів.
  2. Єдиний внесок > Додаток 4Для Таблиці 5 (E0405I01) та Таблиці 7 (E0407I01) додана можливість створення таблиці з типом «Скасовуюча» на основі створеної таблиці з типом «Додаткова».
  3. Єдиний внесок > Додаток 5, Додаток 6Відновлене відображення створених та поданих Додатків 5 та 6 попередньої версії «Н» у періоді 2015 р.
Модуль «Адміністрування»
  1. СертифікатиРеалізоване збереження групи сертифікатів із зазначенням в назвах файлів призначення та типу сертифіката: Призначення:
    • D - Директор
    • B - Бухгалтер
    • F – Фізична особа
    • S - Співробітник
    • "" (пусто) - Печатка
    Тип:
    • С - Шифрування
    • S - Підписання
Майстер створення підприємства

В майстер створення підприємства, в Налаштування електронної пошти додано ознаку «Використовується виключно програмою 1С-Звіт».Якщо встановити цю ознаку, система буде автоматично видаляти з поштового сервера ті повідомлення, що не стосуються встановленої електронної звітності підприємства.

Інші зміни
  1. Оптимізоване виконання процесу оновлення програми.
  2. Уніфікований час логування подій згідно формату UTC.
  3. Доопрацьована робота з крипто-бібліотеками для Windows Server 2012.
ЗМІНИ У ФОРМАХ Інформаційна довідка

У наступній формі до поля «назва, номер та дата прийняття нормативно- правового акта» підключений довідник, що редагується користувачем:

  • J1300304    Заява на отримання довідки про відсутність заборгованості з податків і зборів

<<< Назад